James Rodriguez keerde terug naar training
نوشته شده توسط : Hency

Luca Zidane heeft geen spijt sinds ze Real Madrid verliet en hij is blij dat hij regelmatigere minuten vindt bij Racing Santander. De Fransman besteedt het seizoen in bruikleen bij Racing, waar hij zichzelf als eerste doelman vindt. "Het was een grote verandering," zei Luca Zidane van de beweging. "Ik heb er geen spijt van Real Madrid te verlaten. We zullen kijk wat er over een paar jaar gebeurt. Ik begrijp dat het normaal is om me naar Real Madrid te vragen, maar ik ben er niet. '

James Rodriguez die een Real Madrid voetbalshirts droeg, keerde maandag met de rest van zijn teamgenoten terug naar training en Zinedine Zidane overweegt hem te introduceren in de startende line-up van Real Madrid tegen Real Mallorca op zaterdag. Hoewel de Colombiaan sinds vrijdag in de sportschool werkte met Lucas Vazquez en Brahim Diaz, nam hij deel aan de laatste trainingssessie van Real Madrid. Ondertussen raakten zowel Luka Modric als Gareth Bale geblesseerd in de wedstrijd tussen Kroatië en Wales, en daarom zijn ze twijfelachtig voor de aanstaande LaLiga Santander-ontmoeting van Los Blancos.

"Ik heb een paar jaar geleden met Klopp geïnterviewd," onthulde Fowler aan de Mirror. "Hij vertelde me dat hij een paar zeer rijke clubs, een van de Manchester United, en de andere waarschijnlijk Real Madrid verwierp, omdat hij niet leuk vond hoe ze zich uitsluitend op zakelijke belangen richtten." Hij zei dat hij Liverpool leuk vond omdat ze een balans hadden tussen het geld dat nodig is om de top te bereiken en de geschiedenis en identiteit van de club en hun fans.

In augustus stond Neymar met een goedkope voetbalshirts op de voor- en achterpagina en tot 20 augustus wilde hij naar Real Madrid verhuizen. Op dat moment, toen de club stopte met het bieden, keek hij naar Barcelona en luisterde naar zijn vriend Lionel Messi, die hem niet wilde zien gekleed in de beroemde witte set. Een mogelijke verhuizing naar Barcelona was nooit waarschijnlijk, zelfs niet toen hij 20 miljoen euro van zijn eigen geld naar voren bracht om het verschil te maken, omdat het Blaugrana-aanbod niet voldeed aan de eisen van PSG.





:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 مهر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: